AcasăLifestyleBusinessOraşul Râșnov: ședința extraordinară a Consiliului Local

Oraşul Râșnov: ședința extraordinară a Consiliului Local

-

Marți, 10.11.2020, de la ora 16.00, la sediul primăriei Râșnov va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local. Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea alegerii preşedintelui de şedinţă al Consiliului Local al oraşului Râşnov, pe o perioadă de trei luni de zile, respectiv noiembrie 2020 – ianuarie 2021.

2. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea alegerii Viceprimarului orașului Râșnov.

3. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea organizării comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al orașului Râșnov.

4. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Local al orașului Râșnov.

5. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea proiectului “ DOTAREA CU ECHIPAMENTE I.T. MOBILE ȘI STAȚIONARE PENTRU DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII DIDACTICE, ORAȘ RÂȘNOV ” și a tuturor cheltuielilor legate de proiect.

În ceea ce privește ultimul punct de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare din data de 10.11.2020, programul vizeaza dotarea scolilor cu sisteme Desktop cu monitor, Laptopuri, Proiectoare, Ecrane de proiectie, Table inteligente si Tablete grafice pentru cadrele didactice pe de o parte si Tablete pentru elevi pe de alta parte, necesare desfasurarii unei activitati didactice de calitate in unitatile de invatamant din Orasul Rasnov. Finanţarea Programului se realizează din fonduri Europene si Bugetul Local.

Prin implementarea acestui proiect cu finantarea nerambursabila de 98% se va moderniza si eficientiza activitatea didactica din unitatile de invatamant din orasul Rasnov. Vor fi dotate salile de clasa cu: Table interactive -81 buc, Proiectoare -55, Ecrane de proiectie -44, sisteme desktop cu monitor- 46, Laptopuri – 132, Tablete grafice si 1895 tablete pentru elevi.

Valoarea totala a proiectului: „Dotare cu Echipamente I.T. Mobile si Stationare pentru desfasurarea activitatii didactice, Oras Rasnov” in cuantum de 4.509.840,00 lei (inclusiv TVA), din care valoare totala eligibila de 4.470.810,00 lei si valoare totala neeligibila de 39.030,00 lei.

Contributia proprie, a primăriei orașului Râșnov este de 2% din valoarea totala eligibila a proiectului, in cuantum de 89.416,20 lei, precum si achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului in cuantum de 39.030,00 lei.

Finanțarea nerambursabilă se referă și la dispozitivele deja achiziționate de către primăria orașului Râșnov și anume camere web videoconferință și routere wireless, dar și la cele care sunt în curs de achiziționare ( tablete pentru elevi ). Necesarul de echipamente IT, pentru fiecare școală în parte a fost realizat de către reprezentanții unităților de învățământ și transmis primăriei.
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, text care spune „PRIMĂRIA ORAŞULUI RÂȘNOV RASNOV ŞEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ DE CONSILIU LOCAL 10.11.2020- SEDINTA VA FI TRANSMISĂ LIVE PE PAGINĂ NOASTRĂ DE FACEBOOK ORAŞUL RÂȘNOV”

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura