AcasăGadgetsTrauma majora, ursoaica Ina nu poate uita perioada de captivitate. Desi in...

Trauma majora, ursoaica Ina nu poate uita perioada de captivitate. Desi in libertate în sanctuarul de la Zărnești, continua sa se invarta pe un metru patrat

Imagini cu un urs femela care se invarte obsesiv in cerc, pe un metru patrat, desi se afla in libertate, pentru ca nu poate sa uite perioada de captivitate au fost postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Milioane de Prieteni.

-

„Cand mergeti la o gradina zoologica care are spatii minuscule pentru animale, sa va aduceti aminte de miscarile Inei! Mintea ei a ramas captiva intr-o cusca imaginara, aceeasi care a tinut-o prizoniera timp de 20 de ani. Aceasta este imaginea traumei care uneori nu se vindeca si nu se uita niciodata!”, este mesajul organizatiei.

Ursoaica Ina a trait la Gradina Zoologica din Piatra Neamt in aceeasi cusca cu sora sa, Anca. Din acest motiv, Ina continua sa se invarta intr-un cerc cu raza mai mica de un metru, desi sanctuarul de la Zărnești are o suprafata de mai multe zeci de hectare.

„Nu face chiar toata ziua aceasta miscare. Se mai duce, se plimba, se bucura de natura, dar are momente in care se intoarce la amintirile, poate, acelei perioade deloc placute din viata ei si se misca, asa cum se poate vedea si in imaginile de pe pagina de facebook a sanctuarului, in cerc, intr-un spatiu foarte limitat”, a relatat Paula Ciotlos, vicepresedinte AMP Brasov, pentru BZB.

mai mult la  /www.aktual24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Model” de protecţie a copilului: băieţel de 11 ani din Râşnov,...

0
Un copil de 11 ani din oraşul braşovean Râşnov a fost luat din faţa blocului de poliţişti şi dat pe mâna Protecţiei Copilului, deşi...