Ca în fiecare iarnă, cartierele Râșnovului au avut fiecare bradul său de Crăciun, pomii fiind amplasaţi de către Primărie.

Anul acesta, autorităţile locale au asigurat iluminatul de sărbătoare, iar de împodobirea lor s-au ocupat râșnovenii. Apelul a fost lansat către toţi locuitorii orașului, dar au reușit să se organizeze doar echipele de la firmele locale și de la organizaţiile politice locale.

Cu toţii și-au pus imaginaţia la încercare, fiecare echipă dorindu-și ca bradul pe care-l împodobește să fie cel mai frumos. Astfel, angajaţii de la Liriada au împodobit bradul din Florilor 1, echipa Boom Expert pe cel din Florilor 2, Magazinul de Amintiri (Gamer Design) și l-a ales pe cel în Piaţa Veche, Bracoma s-a ocupat de Centru Nord, Ocolul Silvic a avut echipă în Caragiale Parc, iar Goscom Cetatea Râșnov în Cartierul Predeal.

De asemenea, organizaţia tinerilor din PNL Râșnov a înfrumuseţat pomul de Crăciun din ISR, iar organizaţia de femei PNL Râșnov pe cel de la Piaţa Agroalimentară. USR Râșnov a avut în grijă bradul Romacril, Micra Com ne-a făcut bradul din Caragiale Scuar, Restaurant Promenada Sissi – pe cel din Promenadă, iar Vasile Ţăndărel (magazinul La Doi Pași) – pe cel de la „Gaz Metan”.

Frumoși au ieșit cu toţii, aducând atmosfera Crăciunului în micile comunităţi ale cartierelor râșnovene.

Crăciun fericit tuturor!

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns