Ads :
AcasăPrimariaKaufland începe autorizarea construcției hipermarketului cu etaj de la ieșirea din Râșnov...

Kaufland începe autorizarea construcției hipermarketului cu etaj de la ieșirea din Râșnov spre Bran

-

Retailer-ul Kaufland și-a anunțat intenția de a se extinde la nivelul județului Brașov cu încă două hipermarketuri în Râșnov și Săcele.

În ceea ce privește locația din Râșnov, constructorul selectat de Kaufland a depus în septembrie 2020 documentația aferentă Planului Urbanistic Zonal, iar acum a demarat partea de avizare în vederea obținerii autorizației de construire.

În prezent, este în curs de obținere avizul de mediu, proiectul putând fi consultat la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, unde se primesc și observațiile cu privire la această investiție.

Amenajări pe o suprafață de peste 23.000 mp

Potrivit acestei documentații, amenajările ar urma să se facă pe un teren de 23.757 mp și suprafața aferentă spațiilor verzi să fie în cuantum de 4.751,45 mp, astfel că gradul de ocupare al terenului va fi de 80%. Magazinul este proiectat cu etaj și va avea o înălțime de 10 metri. Pe lângă hipermaketul în sine ar urma să fie amenajată și o zonă specială pentru grill, în parcare.

/www.bizbrasov.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...