AcasăClubului Sportiv Olimpic Cetate RâșnovAdrian Ioan Veştea ⚽️ Zi de meci la Râșnov!

Adrian Ioan Veştea ⚽️ Zi de meci la Râșnov!

Un joc frumos, fair-play și oameni faini pe stadionul de la Râșnov ! Am urmărit din tribune un meci frumos, încheiat egal, între Cetate Râșnov și Corona Brașov, cu gândul la lucrurile #chibzuite pe care le-am făcut la Râșnov, împreună cu echipa mea!

-

Clubului Sportiv Olimpic Cetate Râșnov a fost înființat în anul 2014, din dorința mea de a aduce performanța sportivă la Râșnov și de a construi un loc frumos pentru iubitorii sporturilor! Am înființat atunci , împreună cu o mână de oameni, 12 secții de sportive în acest club! Pe lângă sporturile consacrate la Râșnov, precum luptele libere sau sporturile de iarnă, am dat o șansă și unor secții noi, precum voleiul, bachetul sau echipei de majorete! Ulterior, la sugestia lui Mihai Covaliu am înființat o secție de scrimă.

Astăzi, Clubul Sportiv Olimpic Cetate Râșnov are peste 400 de sportivi, din Râșnov și din împrejurimi și face performanță!

Ulterior, la Consiliul Județean Brașov, am înființat ghiduri de finanțare destinate celor care au organizat competiții sportive în județ, cluburilor care participă la competiții naționale și internaționale și am premiat, într-o gală anuală, marii sportivi ai județului nostru!

👏 Îi felicit și pe cei de la ACS SR Municipal #Brașov, și ACS KIDS #Tâmpa Brașov pentru jocul bun de azi.

🔝Sunt convins că sporturile brașovene vor avea un viitor frumos și că toți copiii talentați vor putea să se afirme prin sportul pe care îl iubesc!

Adrian Ioan Veştea

 

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura