AcasăLifestyleHealth & FitnessRâşnovul are „terenul pregătit” pentru reţeaua de piste pentru biciclişti din judeţul...

Râşnovul are „terenul pregătit” pentru reţeaua de piste pentru biciclişti din judeţul Braşov

-

Primarul oraşului, Liviu Butnariu, a anunţat că poate începe din acest an lucrările la sectorul din Râşnov. În staţiune sunt în pregătire şi alte proiecte ce îi vizează pe biciclişti.

Primarul Râşnov, Liviu Butnariu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că oraşul Râşnov este pregătit să fie inclus în reţeaua de piste pentru biciclişti pe care Consiliul Judeţean Braşov are în plan să o realizeze. De altfel, edilul a menţionat că despre o posibilă realizare a traseului pentru biciclete Braşov – Cristian – Râşnov s-a discutat în urmă cu mai mulţi ani.
„În urmă cu aproximativ trei ani am avut o discuţie despre pistele pentru biciclişti cu primarul Braşovului şi cu cel al comunei Cristian. Am şi identificat unde va ajunge acest traseu în Râşnov. Noi, fiind capăt de linie, nu am avut o porţiune foarte mare din această pistă şi eram singura primărie care nu avea probleme cu terenul pentru această pistă, astfel că puteam începe lucrările chiar de atunci. Dacă se va demara proiectul, noi putem începe amenajarea încă din acest an. De altfel, şi acum trei ani o puteam amenaja, dar problema noastră era că o realizam, dar nu ducea nicăieri. Acum, dacă administraţia judeţeană se implică în acest proiect, noi am putea să începem lucrările”, a declarat Butnariu.

mai mult la  /bzb.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Model” de protecţie a copilului: băieţel de 11 ani din Râşnov,...

0
Un copil de 11 ani din oraşul braşovean Râşnov a fost luat din faţa blocului de poliţişti şi dat pe mâna Protecţiei Copilului, deşi...