AcasăPoliticaPe 28.01.2020 va avea loc ședința Consiliului Local

Pe 28.01.2020 va avea loc ședința Consiliului Local

-

Stimați râșnoveni,
Pe data de 28.01.2020, va avea loc ședința Consiliului Local unde, printre alte subiecte importante pentru comunitatea din care facem parte, se regăsesc și acestea două :
– aprobarea modificării și completării „REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE A SISTEMULUI DE PARCARE CU PLATĂ DIN #ZONELE #PUBLICE AMENAJATE ÎN ORAȘUL RÂȘNOV”
-aprobarea noului „REGULAMENT DE ORGANIZARE, EXPLOATARE ȘI ATRIBUIRE A LOCURILOR DE PARCARE, ÎN PARCĂRILE DE #REȘEDINȚĂ DIN ORAȘUL RÂȘNOV”
– Documentația poate fi citită aici : https://bit.ly/3643biU , la partea a doua, de la pagina 13 . Vă invit să o studiați.
Dacă aveți observații ( tarife, facilități, sancțiuni, atribuirea locurilor de parcare, etc, etc) vă invit să discutăm pe marginea lor.
Parcări zone publice :
Vom avea 3 parcări cu plată față de una la momentul de față, prima e cea de pe Valea Cetății, a doua va fi parcarea vizavi de Primărie și cea de-a treia va fi parcarea subterană din Piața Unirii.
Taxa va fi de 3 lei/h pt autoturisme ( luni-duminică)
Programul de funcționare al parcărilor va fi de luni până duminică în intervalul : 09.00-19.00 ( Valea Cetății) și 08.00-20.00 ( Ion Creangă- Primarie și Piața Unirii – parcarea subterană)
Se poate achita o taxă lunară/anuală pentru aceste locuri.
Parcări de reședință :
Nu pot participa la procedura de atribuire persoanele care nu pot face dovada proprietății/deținerii unui apartament în imobilele #arondate parcării de reședință respective.
Facilități
Deținătorii de vehicule electrice vor avea prioritate la atribuirea locului de parcare
În parcările de reședință sunt interzise
amplasarea de #dispozitive #neagreate de către #proprietarul parcărilor de reședință pentru menținerea liberă a locurilor de parcare(sancțiune amendă de la 400 la 600 de lei), precum și efectuarea de lucrări de reparații și întreținere a autovehiculului în perimetrul parcajului ( sancțiune amendă de la 400 la 600 de lei).
Montarea dispozitivului de blocare a locului de parcare de către persoane cărora nu le este atribuit un loc de parcare de reședință, se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei.
Ocuparea unui loc de parcare în parcarea de reședință fără drept, […], se sancționează cu amendă cuprinsă între 400 și 600 de lei.

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura