AcasăPrimariaOraşul Râșnov: Lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran pe strada Republicii

Oraşul Râșnov: Lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran pe strada Republicii

-

Având în vedere lucrările de modernizare a străzii Republicii, în zonă au fost efectuate și lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran.

Imediat ce această operațiune a fost finalizată, pe strada Republicii au fost montați noii stâlpi de iluminat public, urmând ca vechii stâlpi să fie scoși.

În acest sens, primăria Râșnov a solicitat operatorilor de telecomunicații ( RCS&RDS, TELEKOM și YUL PRO ) să scoată cablurile aeriene și stâlpii vizați, fără să afecteze abonații din zonă. Adresa a fost făcută în data de 29.10.2020 și li se cerea opratorilor ca aceste lucrări să se efectueze până în data de 15.11.2020. Acest lucru nu s-a întâmplat și primăria Râșnov a revenit cu o nouă adresă, în data de 19.11.2020, către operatorii de telecomunicații să rezolve problema.

Abia astăzi, 25.11.2020, muncitorii firmelor vizate au venit și au tăiat cablurile aeriene pentru a putea scoate stâlpii.

Din această cauză mai mulți clienți au rămas fără serviciile oferite de operatorii de telecomunicații.

Oraşul Râșnov

 

Articolul precedent
Articolul următor

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura