Deschiderea oficială a celei de 13-a ediții a Festivalului de Film și Istorii, care a avit loc sâmbătă, 21 august a fost una cu invitați speciali.

Alături de vicepreședintele Cinsiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, administratorul public al Orașului Râșnov, Ionuț Drăguțu și de organizatorii festivalului a fost prezentă și Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, via Zoom.

După dezbaterea organizată în cortul special amenajat în curtea Școlii Gimnaziale Peter Thall din Râșnov, evenimentele culturale s-au mutat în grădina Cetății Medievale. Seara s-a încheiat cu un super concert susținut de Nicu Alifantis & Zan.

Astăzi programul festivalului se anunță din nou unul interesant.

De la ora 11.00, la Cinematograful Amza Pellea va rula filmul Medalia de Onoare.

De la 13.00, tot la Cinematograful Amza Pellea va putea fi vizionqt filmul Călăul, iar de la ora 14.30, Clauza de călătorie pentru Dubcek.

De la ora 16.00 sunteți invitați la dezbaterea ,, Vreau să fiu erou. Mie ce-mi iese? ,,. Tit de la ora 16.00, la Cinematograful Amza Pellea va rula filmul Suffragette. De la 18.00 veti putea urmarii pelicula Deschizând ușile cinemaului.

De la ora 19.00, în incinta bisericii evanghelice va avea loc concertul ,, O istorie a lumii, în capitole ,,.

La ora 20.00, în gradina Cetății Medievale va avea loc concertul celor de la Tolouse Lautre, fupă care va rula filmul Dubcek.

Seara se va încheia cu cu un eveniment unic La Lift – Music me up, în curtea ascensorului pe plan înclinat.

Festivalul de Film și Istorii Râșnov #13

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns