Oraşul Râșnov : 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Râșnov!

0
196
Ca în fiecare an, la Râșnov se organizează Cupa 1 iunie. Și anul acesta competițiile s-au desfășurat cu o zi mai devreme, mai exact pe 31 mai. Activitățile au început încă de la primele ore ale zilei. Au fost cuprinse mai multe domenii de activitate, de la desene pe asfalt, competiții sportive și până la dansuri. O parte dintre aceste activități s-au desfășurat în centrul orașului, iar o parte la unitățile de învățământ și în parcurile din oraș.
În Piața Unirii au avut loc demonstrații ale sportivelor de la Clubul Olimpic Cetate Râșnov, secția de Cheerleading, momente artistice susținute de elevii școlilor și grădinițelor din oraș, dar și un moment de dansuri populare realizat de membrii Ansamblului Mugurelul din Râșnov.
Pe lângă aceste activități toate cluburile din Râșnov, au organizat competiții sportive. Astfel au avut loc concursuri de biatlon, fotbal, volei, șah, scrimă, rugby, sărituri cu schiurile și handbal. O parte din competițiile sportive s-au desfășurat toată această săptămână, iar unele dintre ele vor mai avea loc și mâine, 1 iunie.
La mulți ani tuturor copiiilor!

Lasă un răspuns