Horia Motrescu: NORMALITATE. Serviciul de Utilitati Publice Rasnov a postat rezultatele buletinelor de analiză ale apei din rețeaua pe care o administrează

0
246
Serviciul de Utilitati Publice Rasnov a postat rezultatele buletinelor de analiză ale apei din rețeaua pe care o administrează. Aceasta este conformă. Găsiți aici postarea https://bit.ly/3XvGb50
Pentru a înțelege de ce m-am luptat doi ani să expun neregulile privind activitatea Goscom de tratare și dezinfecție a apei, vă pun mai jos 6 buletine de analiză pentru comparație.
Primele 3 sunt cele postate de SUP Râșnov astăzi, iar celelalte 3 sunt din perioada de dinainte de montarea stației de tratare a apei. Uitați-vă cu atenție la rubrica în chenar roșu și comparați valorile.
Ultima poză e o captură din Raportul Anual al apei potabile din judetul Brașov, redactat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și în care veți regăsi ce v-am tot spus: în 2021 Râșnov a fost o localitate neconformă din punct de vedere al calității apei, lucru mereu negat de primarul orașului. DSP Bv a scris negru pe alb: Râșnovul a fost localitate neconformă pentru întreg sistemul de aprovizionare. Găsiți aici raportul complet: https://dspbv.ro/calitate-apa/ .
Cam despre asta e vorba, despre rezultate postate transparent pe Facebook, despre apă fără microorganisme, despre înțelegerea cadrului legal și despre explicații argumentate către râșnoveni, nu despre bazaconiile unor diletanți.
Sper că SUP Râșnov să posteze mereu rezultatele buletinelor de analiză și să nu le ascundă, așa cum procedau directorii Goscom. Bine ar fi să le pună la dispoziția cetățenilor afișate pe un panou în holul de la sediu.

Lasă un răspuns