AcasăPoliticaHoria Motrescu: Dacă aveți recomandări, observații sau puncte de vedere despre ședința...

Horia Motrescu: Dacă aveți recomandări, observații sau puncte de vedere despre ședința anunțată mai jos, vă rugăm să ne contactați

-

Stimați râșnoveni,
Dacă aveți recomandări, observații sau puncte de vedere despre ședința anunțată mai jos, vă rog să ne contactați.

„Joi, 15.04.2021, de la ora 16.00, la sediul primăriei Râșnov va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local.
Ordinea de zi este următoarea:
1. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea bugetului localității Râșnov, pe anul 2021.
2. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea Planului de Investiții al orașului Râșnov, pentru anul 2021.
3. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021, precum și a proiectelor de buget pe anii 2022 și 2023 ale S.C. “Goscom Cetatea Râșnov” S.A.
4. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al S.C. “ Asaltul Cetății” S.R.L., pe anul 2021, a programelor și situațiilor aferente, precum și a proiectelor de buget pe anii 2022 și 2023.
5. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea bugetului pe anul 2021 ca urmare a administrării de către Direcția Silvică Brașov a suprafeței de pădure de 68,5 ha – proprietatea orașului Râșnov.
6. Proiect de Hotărâre, inițiat de către d-nul Dascălu Paul, consilier în cadrul Consiliului Local al orașului Râșnov din partea PER râșnov, privind aprobarea modificării Anexei Hotărârii Consiliului Local al orașului Râșnov nr. 179/26.11.2020 prin care s-a aprobat cuantumul și numărul burselor școlare de care beneficiază elevii unităților de învățământ preuniversitar de pe raza localității Râșnov.
7. Proiect de Hotărâre, inițiat de către grupul de consilieri din USR – PLUS, din cadrul Consiliului Local al orașului Râșnov, privind aprobarea modificării Anexei Hotărârii Consiliului Local al orașului Râșnov nr. 179/26.11.2020 prin care s-a aprobat cuantumul și numărul burselor școlare de care beneficiază elevii unităților de învățământ preuniversitar de pe raza localității Râșnov.
8. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea îndreptării erorii material din Hotărârea de Consiliu Local al orașului Râșnov nr. 70/28.03.2019 prin care s-a aprobat trecerea în proprietatea orașului Râșnov, a unor imobile – terenuri aflate în proprietatea statului, situat în intravilanul localității Râșnov și care se află în administrarea acestuia.
9. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea îndreptării erorii material din Hotărârea Consiliului Local al orașului Râșnov nr. 99/28.05.2020 prin care s-a aprobat trecerea în proprietatea orașului Râșnov, a unui imobil – teren aflat în proprietatea statului, situat în intravilanul localității Râșnov și care se află în administrarea acestuia.

*Anunțul este preluat de pe pagina de Facebook – Orașul Râșnov

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura