Elena Lasconi | USR Câmpulung Muscel „Aproape 16 milioane de lei din fonduri europene pentru proiectul meu de suflet: Policlinica din Câmpulung”

0
244

Astăzi am semnat contractul de finanțare. Până la sfârșitul anului viitor vom avea o policlinică ce poate concura cu orice clinică privată din țară și străinătate. Sănătatea nu are preț, sănătatea este cea mai importantă!

Tocmai de aceea acest proiect este proiectul meu de suflet pentru că îmi doresc să fiți sănătoși și să ne bucurăm împreună de acest dar: viața.

Ce înseamnă acești bani pe care i-am obținut prin PNRR?

Aproape cinci milioane de lei îi vom folosi pentru lucrări de amenajare a cabinetelor, toaletelor și holurilor. Asta înseamnă 3000 metri pătrați de tarkett pentru uz medical, 3500 metri pătrați de pereți reabilitați, nouă grupuri sanitare moderne, 90 de întrerupătoare, 180 de prize, 180 de corpuri de iluminat.

De asemenea vom schimba 150 de radiatoare dotate cu cap termostatic inteligent fără fir cu afișaj LCD, în scopul reducerii costurilor de încălzire cu până la 30 la sută. Vom înlocui toate ușile.

Cu restul de bani vom dota cu aparatură de ultimă generație cabinetele de diabetologie, urologie, oftalmologie, gastroenterologie, chirurgie, balneofizioterapie, chirurgie plastică, dermatologie, pediatrie, ORL, laborator.

Vom cumpăra: mamograf, videoendoscop, tomograf ocular și laser YAG pentru Oftalmologie, Ecograf pentru Pediatrie, Masa de consultatii, Laser, scaun de tratament incontinență urinară și Ecograf pentru Urologie , Laser, aparat Tekar și masă digitală pentru elongații la Balneofizioterapie.

Să fim sănătoși și să continuăm împreună cu fapte!
#elenalasconi
#campulungmuscel

Lasă un răspuns