AcasăPrimariaDuminică, 5 decembrie, vă așteptăm de la ora 18 în Piața Unirii,...

Duminică, 5 decembrie, vă așteptăm de la ora 18 în Piața Unirii, la concertul de colinde susținut de Georgiana Popescu și Alex Șveț

-

Cum am putea încheia seria de concerte ale anului 2021, altfel decât cu un concert de colinde?🤩🎄

Duminică, 5 decembrie, vă așteptăm de la ora 18 în Piața Unirii, la concertul de colinde susținut de Georgiana Popescu și Alex Șveț urmat, bineînțeles, de aprinderea luminilor de sărbătoare!

Alexandru Șveț, interpret și producător, este unul dintre cei mai versatili muzicieni români ai generației sale, apreciat deopotrivă pentru calitățile vocale cât și pentru virtuozitatea pianistică.

De peste 5 ani este coleg de scenă cu Geea (vocalista Georgiana Popescu), concurentă la prima ediție a competiției Vocea României și solista ansamblurilor Alex Șveț Band și Bourbon Jazz Unit.

Impreună au pregătit un program de Crăciun cu cele mai îndrăgite lucrări românești și internaționale de sezon, dar și cu piese originale, ce vor încălzi cu siguranță inimile spectatorilor de toate vârstele.

Eveniment organizat de Asociația Mioritics, în cadrul proiectului Connecting Cinemas, în colaborare cu primăria Oraşul Râșnov.

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura