AcasăPrimaria334 de locuri de parcare în plus, pentru turiştii care ajung la...

334 de locuri de parcare în plus, pentru turiştii care ajung la Râşnov

-

Turiştii care merg la Râşnov, la Cetate, la Parcul cu dinozauri sau care participă la evenimentele organizate pe platoul din Valea Cetăţii vor avea la dispoziţie mai multe locuri de parcare. Acestea vor fi amenajate pe marginea DN 1E (Râşnov – Poiana Braşov – Braşov), contractul de lucrări fiind semnat marţI, 28 decembrie, de primarul oraşului, Liviu Butnariu, cu asocierea de firme cu asocierea de firme SC Studio Art Construct SRL – SC AGM Stradal SRL şi SC Calotmir Tehnagri SRL.

Contractul prevede amenajarea a 334 de locuri de parcare. Noua parcare şi căile de acces aferente vor ocupa o suprafaţă de 8.200 mp. De asemenea, se vor realiza şi trotuare, pe o suprafaţă totală de 650 mp. Tot prin acest proiect va fi realizat sistemul de iluminat, dar şi o reţea de captare a apelor pluviale (cu o lungime de 478 metri liniari). Valoare totală a investiţiei este de 2.525.155 lei cu tot cu TVA.

bzb.ro/stire/

Lasă un răspuns

Must Read

‘Idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor’! Scriitorul care s-a certat cu...

0
Scriitorul Igor Bergler a povestit detaliat episodul întâlnirii, la Târgul de Carte Gaudeamus, cu George Simion, liderul AUR, „idolul mitocanilor, al cocalarilor, al analfabeţilor...

Descoperă mai multe la Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura