Festivalul de film si istorii Râșnov – 14 august – 4 septembrie 2022, ediția a XIV-a

0
305

𝗙𝗶𝗹𝗺𝗲. 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁𝗲. 𝗣𝗿𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗶. 𝗦𝗰𝗼𝗹𝗶 𝗱𝗲 𝗩𝗮𝗿𝗮. 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗺 𝗗𝗼𝗰𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿. 𝗗𝗲𝘇𝗯𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶. 𝗘𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗶.

Festivalul de Film și Istorii Râșnov e un eveniment unic pe piața culturală românească, capabil să stârnească gânduri și pasiuni, să informeze și să emoționeze, să ridice întrebări și să dezbată răspunsuri. Pentru că este un eveniment grozav, se desfășoară în mai multe localități: 19 zile la Râșnov, Brașov, Codlea, Feldioara, Hărman, Vulcan, Crizbav și Felmer.
Argumentul temă pentru dezbateri: Granițe – Borders.

„Care granițe sunt mai importante, cele teritoriale sau cele din mintea noastră? Cât suntem dispuși să cedăm pentru o lume fără granițe? Unde sunt limitele libertății individuale? Acestea și multe altele sunt întrebările la care vom încerca să răspundem la ediția a XIV-a a Festivalului de Film și Istorii de la Râșnov.” (Mihai Dragomir)

Voi fi spectator la câteva concerte și voi încerca să nu ratez nici o dezbatere. Vă invit pe cât mai mulți să vă bucurați de acest festival unic în România.

✅ Sunt încântat să constat că dezbaterea de 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶, 𝟮𝟯 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟭.𝟬𝟬, va avea loc 𝗹𝗮 𝗦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗮 𝗡𝗿. 𝟭, 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗜.𝗟. 𝗖𝗮𝗿𝗮𝗴𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗡𝗿. 𝟭𝟯𝟭.

Se va dezbate următoarea temă: 𝗟𝗮 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝘀𝗶 𝘃𝗶𝗮𝘁𝗮
Găsiți pe calendarul de mai jos evenimentele la care trebuie cumpărat bilet, au B-ul în dreptul lor. Acestea se vor putea cumpăra atât on-line, cât și de la fața locului.

Horia Motrescu

#NuRatațiFestivalul
#FestivalUnicÎnRomânia
#LaTineÎnOraș
Foto preluate de pe pagina Festivalul de Film şi Istorii Râşnov cu scopul de a promova festivalul.

 

Lasă un răspuns