Voturile noastre sunt sub atacul PSD-PNL. La sectoarele 1 și 2, voturile bucureștenilor sunt furate pe față.

0
40

Voturile noastre sunt sub atacul PSD-PNL. La sectoarele 1 și 2, voturile bucureștenilor sunt furate pe față. Este o insultă la adresa democrației și a fiecărui votant cinstit.

Fapte.
Sectorul 1. Secția 144: Procesul verbal inițial arăta 193 de voturi pentru Clotilde. În sistem, la voturile înregistrate, au apărut doar 7 voturi pentru actualul primar. Secția 31 – 195 de voturi de la Clotilde Armand au fost transferate către Blocul Suveranist, eroare care a fost corectată în cele din urmă.

Sectorul 2. Au dispărut 504 voturi. 504 voturi care lipsesc din procesele verbale. În același sector, 333 de voturi obținute de Radu Mihaiu au fost transcrise în dreptul altui candidat. Eroarea a fost recunoscută de comisia de numărare, dar Biroul Electoral de Sector refuză să corecteze.

Sunt doar câteva exemple. Șirul neregulilor este mai mare. Sunt voturi mutate de la un candidat la altul, voturi care pot face diferența între modernizare și hoție.

Voturile trebuie renumărate, pentru că doar așa putem asigura corectitudinea acestor alegeri.
Măcar acum, în ultimul moment, le cer lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să se oprească. Întreg procesul electoral, plecând de la comasarea alegerilor și până la numirea în fruntea AEP a lui Toni Greblă, a fost gândit în sprijinul comasaților PSD-PNL, pentru a înlătura orice opoziție, vedem astăzi, chiar prin fraudă.

Lasă un răspuns